Независимо дали става въпрос за граждански или наказателни отношения – адвокатът винаги ще Ви съдейства за гарантирането на правата Ви.  Както и пресичането на възможността да Ви извиват ръцете или да постигнете нежелан от Ваша страна резултат.

Споразумение при наказателноправни правоотношения.

Що се отнася до наказателни дела, споразумението за мен е нежелана и крайна форма за решаване на делото. Обикновено винаги има шанс за оправдателна присъда, независимо дали заради пропуски на прокуратурата или слабости в доказателствата. Затова и ако се обърнете към мен с молба за съдействие при сключване на споразумение с прокуратурата, то аз първо ще се запозная в детайли с казуса и ако има шанс за спечелаване на делото. Ако има шанс за оправдателна присъда – винагии ще Ви посъветвам да не сключвате споразумение и да не се признавате за виновен.

Ако все пак споразумението е единственият благоприятен изход за Вас Ви гарантирам, че ще се боря за максимално ниско наказание и няма да се стремя към бързото приключване и взимането на парите Ви.

Споразумение при гражданскоправни правоотношения.

В гражданското право сключване на споразумение е благоприятен изход и за двете страни. Чрез него с взаимни отстъпки се цели постигане на консенсунс и бързото решаване на спора. За сключването на споразумение, което устройва и двете страни е нужно адвокатът да бъде добър посредник. Нужно е освен специализация в правна сфера, но и психологични умения, чрез които да се усещат хората и да се стигне до баланс при двете страни. Нужно е диалогичност, спокойствие и търпение. Поради тази причина, за разлика от наказателното право, гражданските спорове рядко завършват със споразумение.

Ако сте в ситуация, в която се чудите дали да не сключите споразумение – не се колебайте да ме потърсите по всяко едно време чрез контактната форма по-долу. Извършвам консултации и по телефон, Viber, Telegram, Signal и други. Като млад и иноватевен адвокат гарантирам дискретност и сигурност чрез средствата на модерната технология.

Адвокат Бозов - Винаги до вас !

Имате въпроси?

Изпратете ни запитване сега !

5/5 - (3 гласа)